Опис Шен Пуер Teahouse №802 Водний дракон Блін 357 г
Цей молодий пуер із серця найкрасивішої провінції Юньнань на південному заході Китаю. Колір смак аромат Цей пуер виготовлений із добірних великих чайних листочків. Заваривши напій, ви отримаєте світлий настій з ароматом липового меду, який добре освіжає і тонізує. Смак пуера свіжий та багатогранний, де відчуваються відтінки сухофруктів, приємну терпкість та легкий післясмак меду. У Китаї пуер називають ліками від 100 хвороб. Пуер не містить кофеїн але за бадьорим ефектом не поступається чашечці еспресо. Справа в тому, що в складі чайного листа з якого готують пуер, входить теанін і теіноні надають пуер тонізуючою властивістю. Після чайної церемонії підвищується працездатність та концентрація. Заварювати чай потрібно в попередньо прогрітому посуді і вибирати тільки м'яку, якісну воду. Для того щоб чай максимально розкрив свій смак, необхідно злити першу заварку, щоб оживити чай і промити його від пилу. Тепер, коли листочки розкрилися, ви зможете оцінити їхню якість і аромат. Заварювання китайського чаю полягає в протоці води до 20 секунд, якщо чай наполягатиме, він буде нестерпно міцним і гірким, тому не слід заварювати чай більше 30 секунд. Заварювати пуер можна до 6 разів, з кожним заваром потрібно збільшувати час заварювання на 10 секунд. Для того щоб максимально відчути смак та аромат чаю, рекомендуємо пити його дрібними ковтками, насолоджуючись кожним із них. Приємного чаювання!
| Кавове обладнання |
| Бренд |
Teahouse |
| вага |
357 г |
| Країна виробник |
Україна |
| Кава та чай |
| Інтенсивність |
2 роки/китайський |
| Аромат чаю |
солодовий |
| Вік пуера |
2 роки |
| Вид чаю |
пуер |
| Домішки |
без домішок |
| Кількість для заварювання |
8-15 г на 150 мл |
| Країна походження |
Юньнань |
| Походження чаю |
китайський |
| Смак |
гіркий |
| Ступінь ферментації |
світлий шен пуер |
| Температура заварювання |
95 - 100°C |
| Тип чаю |
Чай Пуер |
| Упаковка чаю |
паперовий пакет |
| Форма чаю |
млинець |
| Чайний лист |
великий (листовий) |
| Час заварювання |
10-40 сек. |