Опис Чорний чай Basilur Морозний вечір картон 100 г
Дарджилінг – місто Індії у східних Гімалаях. Розташований на висоті 2050 м над рівнем моря, в районі хребта Дарджилінг-Джалапахар. Завдяки тутешнім унікальним агрокліматичним умовам має особливий природний аромат. Ще його називають чайним шампанським і він цінується вище за інші чорні чаї. При правильному його заварюванні виходить світлий напій з витонченим мускатним, терпким смаком і квітковим ароматом. Такі властивості забезпечуються особливими умовами росту чаю: холодним і вологим високогірним кліматом, розташуванням плантацій та особливостями ґрунту.
| Кавове обладнання |
| Бренд |
Basilur |
| вага |
100 г |
| Країна виробник |
Шрі-Ланка |
| Кава та чай |
| Вид чаю |
чорний |
| Домішки |
цитрусові |
| Кількість для заварювання |
10 г на 150 мл |
| Країна походження |
Цейлон |
| Походження чаю |
Індія і Цейлон |
| Температура заварювання |
85 - 95 °C |
| Тип чаю |
Чай чорний |
| Упаковка чаю |
картонна коробка |
| Чайний лист |
середній (ламаний) |
| Час заварювання |
2-3 мин. |