• Кава Foundation Ethiopia Yergacheffe у зернах 250 г

Опис Кава Foundation Ethiopia Yergacheffe у зернах 250 г

Ефіопія вважається батьківщиною кави. Вирощування та обробка кави – одна з провідних галузей економіки Ефіопії. Тут є кілька регіонів вирощування кави, основними з яких є Sidamo, Yirgacheffe, Harrar, Limu, Djimma, Lekempti, Wallega, Gimbi. Кожен із регіонів виробляє за своєю унікальною кавою. Спільним для всіх ефіопських сортів є складність та багатство смаку. Регіон Yirgacheffe вирощують на висоті 1100–1800 метрів. Кава з цього регіону має високу щільність. Його неможливо сплутати ні з чим. Благородність, вишуканість та витонченість є основними характеристиками кави цього регіону. Смак: виразні ноти солодкого фруктового чаю, карамелі, червоного яблука та молочного шоколаду. Аромат: солодкий та дуже насичений; ноти стиглого жовтого яблука, жовтої сливи та молочного шоколаду. Тіло: середнє, трохи оксамитове. Післясмак: тривалий і дуже стійкий з нотами іриски, синьої сливи, лайма та зеленого чаю. Інтенсивність смаку: 8 із 10 Інтенсивність аромату: 8 із 10

Кавове обладнання
Бренд Foundation Coffee Roasters
вага 250 г
Країна виробник Україна
Тип зерна моносорт
Кава та чай
Країна походження Ефіопія
Обсмаження середня
Склад кави арабіка 100%
Смак кави кислинка
Смакові ноти Карамель, Фрукти, Шоколад
Спосіб приготування кави Кавомашина
Тип кави зерно

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Кава Foundation Ethiopia Yergacheffe у зернах 250 г

  • 458.00грн.